למה מונוקולטורה מסכנת את היין האהוב עליכם וכיצד חקלאות משולבת יכולה להציל אותו!

גלה מדוע מונוקולטורה עלולה לשים את היין האהוב עליכם בסיכון וכיצד חקלאות משולבת מציעה פתרונות שמגנים על איכות היין ומשפרים את היבול. למד על השיטות שיכולות לשמור על הטעם והאיכות של היין שאתה אוהב!

תהליך הייצור של היין תהליך ייצור היין ביקב ירושלים הוא שילוב של מסורת וטכנולוגיה מתקדמת. התהליך התסיסה מתבצע בטמפרטורה מבוקרת, תוך מעקב צמוד של הייננים המיומנים. במהלך שלב זה, שבו הטמפרטורה הינה קריטית, מיכלי הנירוסטה מקוררים על מנת לשמור על הטמפרטורה הרצויה. השימוש בטכנולוגיה מתקדמת יחד עם המקצועיות והניסיון של צוות היקב הם המפתח להפקת