למה מונוקולטורה מסכנת את היין האהוב עליכם וכיצד חקלאות משולבת יכולה להציל אותו!

תהליך הייצור של היין תהליך ייצור היין ביקב ירושלים הוא שילוב של מסורת וטכנולוגיה מתקדמת. התהליך התסיסה מתבצע בטמפרטורה מבוקרת, תוך מעקב צמוד של הייננים המיומנים. במהלך שלב זה, שבו הטמפרטורה הינה קריטית, מיכלי הנירוסטה מקוררים על מנת לשמור על הטמפרטורה הרצויה. השימוש בטכנולוגיה מתקדמת יחד עם המקצועיות והניסיון של צוות היקב הם המפתח להפקת … המשך לקרוא למה מונוקולטורה מסכנת את היין האהוב עליכם וכיצד חקלאות משולבת יכולה להציל אותו!